Bitcoin når den næsthøjeste månedlige lukning i historien

  • Bitcoin handler inden for langsigtet modstand til $ 13.800.
  • Månedlige indikatorer er bullish, men der er svaghed på mellemlang sigt.
  • BTC forventes at trække sig tilbage mod midten af $ 12.000 før det til sidst genoptager sin opadgående bevægelse.
  • Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

I oktober måned 2020 steg Bitcoin-prisen med 28% og nåede næppe den højeste månedlige lukning nogensinde fra januar 2018 med mindre end $ 100.

På trods af denne stigning er der tegn på svaghed i de mellemfristede diagrammer.

Bitcoins månedlige lukning

Oktober måned var bullish for Bitcoin. BTC skabte en bullish opslugende lysestage og nåede en højde på $ 14.100, før den faldt let for at lukke til $ 13.816.

På trods af den betydelige stigning handler BTC stadig inden for det langsigtede modstandsområde på $ 13.800, oprettet ved udgangen af januar 2018 og højdepunkterne i juli 2019.

Tekniske indikatorer er for det meste bullish, da både MACD og stokastisk oscillator stiger, og sidstnævnte har lavet et bullish kryds. Der er dog en vis svaghed til stede i form af en let bearish afvigelse i RSI.

Ugentlig tidsramme vises bullish

Den ugentlige tidsramme viser, at prisen allerede er flyttet over 0,618 Fib-niveauet for hele faldet, der stammer fra 2017-højdepunkterne. Det næste signifikante modstandsniveau findes på $ 16.203, det 0.786 Fib-niveau med det samme fald, mens den nærmeste støtte findes i nærheden af $ 12.000.

Tekniske indikatorer er bullish i betragtning af, at RSI, MACD og stokastisk oscillator stiger, selvom sidstnævnte skråning er rettet, hvilket indikerer et tab af styrke for købere. Der er ingen bearish afvigelse til stede i nogen af disse indikatorer.

Et muligt tilbagetrækningsscenario

Det daglige diagram viser en mere udtalt svaghed, da den daglige RSI har genereret betydelig bearish afvigelse inden i det overkøbte område. Desuden har MACD genereret sin første nederste bjælke, selvom signallinjen er væsentligt over 0.

Derfor ville det være fornuftigt, at der skulle opstå en slags retracement, før prisen til sidst genoptager sin opadgående bevægelse. Hvis prisen skulle trækkes tilbage, ville de nærmeste supportniveauer findes i nærheden af $ 12.600- $ 12.100, dvs. 0,382-0,5 Fib-niveauerne for hele opadgående bevægelse.

Konklusion

For at konkludere, mens de langsigtede månedlige og ugentlige diagrammer ser bullish ud for Bitcoin, er der tegn på svaghed, der advarer om en mulig retracement.

Da prisen handles inden for et langsigtet modstandsniveau, ville det være fornuftigt, at prisen skulle trækkes tilbage mod midten af $ 12.000, før den til sidst genoptager sin opadgående bevægelse.

Ansvarsfraskrivelse: Handel med kryptovaluta har et højt risikoniveau og er muligvis ikke egnet for alle investorer. Synspunkterne i denne artikel afspejler ikke BeInCryptos synspunkter.

CEO da Mastercard chama o Bitcoin’s Bluff sobre reclamações de inclusão financeira
Bitcoin is less volatile than many shares