Misbruik Money en Money Will misbruik You!

Geld maakt niet gelukkig, maar het kan je erg comfortabel, terwijl je ongelukkig bent.
~ Clare Boothe Luce

Als het geld geen geluk niet koopt. . . DOET DE ARMOEDE?

Mensen die verklaren, “Geld maakt gelukkig niet kopen” hebben reeds gesloten zullen ze nooit geld hebben.

Deze oude dubbelzinnigheid Wordt de fakkeldrager om hun poorness. En aangezien geld niet optie24 gelukkig maakt, waarom opslaan?

En smeekt dan logisch, als het geld geen geluk niet koopt, doet de armoede? Heeft de man die een Ferrari bezit hebben automatisch een kleine penis, terwijl de man achter het stuur van een Honda goed opgehangen moeten zijn?

Ga naar Google en zoek de woorden “Geld maakt niet gelukkig.” Pagina na pagina concludeert Dat geld heeft geen invloed op geluk. Mocht u geschokt dat Connecticut zakenman het verdienen van een zes-cijferige salaris ongelukkiger dan een vee-herder in Kenia zou kunnen zijn?

Absoluut niet! binaire opties

Dat is een feit, deze analyses te kort omdat ze niet geïsoleerd de echte dief van geluk. dienstbaarheid, de antithese van vrijheid

De ironie is dat wanneer de meeste mensen verdienen “meer geld,” het niet de vrijheid toe te voegen, nadelig. Door het creëren van Lifestyle Dienstbaarheid, meer geld Wordt destructief voor de rijkdom drie-eenheid:. Familie, fitness, en vrijheid

Volgens Creighton University’s Centrum voor Huwelijk en Gezin, de schuld is de belangrijkste oorzaak van strijd voor het pas getrouwde. Debt Slavernij en Lifestyle houdt mensen gebonden en anyoption ongebonden werken om relaties.

A 2003 World Value Survey vond dat de gelukkigste mensen in de wereld hebben een strakke gevoel van gemeenschap en een sterke familiebanden. Nadat de basis behoeften wordt voldaan (veiligheid, onderdak, gezondheidszorg, voeding), is ons geluk quotiënt meest belangrijke mate beïnvloed door de kwaliteit van onze relaties met onze partners, onze familie, onze vrienden en onszelf.

Als we zijn te druk achter de volgende grootste gadget te slaan beneden de concurrentiepositie weelde van de Joneses, financieren we onze ellende.

De World Values ​​Survey tot de conclusie dat “consumentisme” is de toonaangevende obstakel voor geluk.

Het feit is, zijn er vele miljonairs en goed betaalde loopbaan mensen die absoluut ellendig, en het heeft niets te maken met het geld.

Het heeft te maken met hun vrijheid.

Geld is eigenaar van hen, in plaats van ze hun geld bezitten. De goed loondienst workaholic die nooit thuis aan de relatie Plus500 met zijn vrouw en kinderen te versterken, is waarschijnlijk minder gelukkiger dan de arme boer in Thailand, die de helft van zijn dag doorbrengt neiging om zijn velden en de andere helft met zijn familie te zijn.

In 2009, de populaire Amerikaanse talkshow host David Letterman ging het publiek met een afpersing plot door een producent van een andere CBS-show. De man die de vermeende $ 2.000.000 chantage scam gepleegd naar verluidt verdiende 214.000 $ per jaar. Toch is de man beweerde te zijn in ernstige financiële ruïne, deels twee tot alimentatie van bijna $ 6000 per maand binnen het huwelijk.

Was deze afperser proberen om een ​​beroemdheid te chanteren, want hij wilde te “kopen geluk? ‘Wat was Zijn IQ Option echte motief?

Dat ik beweer dat hij probeerde om de vrijheid te kopen omdat zijn schulden hield hem in dienstbaarheid. $ 2.000.000 zou een verschil hebben gemaakt? Misschien in de korte termijn, maar niet op de lange termijn, omdat zijn relatie met geld al was beschadigd.

Een bron dicht bij het onderzoek zei: “Hij wilde gewoon niet meer werken.” Met andere woorden, hij hunkerde naar de vrijheid.

Vrijheid is een component om rijkdom en geluk.

Wie vrijer leven zal gelukkiger zijn. Degenen die hebben een sterkere band met hun gemeenschappen en families zullen gelukkiger zijn. heb je het hele verhaal hier gelezen Degenen met gezondheid zal gelukkiger zijn.

Klik op de video hieronder voor een voorproefje van wat je leert bij ons … en zien hoe het een verschil in je leven kan maken.

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Grijp uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination